Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay ViaBill PayPal

Skoler og institutioner

Skoler og institutioner:

 

30 dages kredit

Offentlige institutioner skal udfylde EAN og CVR nummeret ved bestilling.

Gratis telefon råd og vejledning.

Vi kan sammesætte pakkeløsninger.

14 dages fortrydelsesret

 

Københavns Kommune

Vores varer er ikke endnu i Kvantum. Mange kunder opretter en profil og lægger varen i indkøbskurven og ringer til os for så at lave bestillingen i Kvantum. Vi kan også sende et tilbud. Ring til os hvis du skal have hjælp - 33138831

Grøn indkøbspolitik

 

Vi prøver hvor det er muligt at få vandbaseret produkter.

Købe lokalt

Hjemtransport via skib eller via tog.

Indkøbe miljømærket produkter

 

Håndværk og design

 

Læder & skind som materiale er fantastisk, alsidig og ikke mindst biologisk nedbrydeligt. Lad os hjælpe dig med at komme i gang, det er nemmere end du tror.

Lån en Undervisningskasse

 

I skindhuset kan du låne en Undervisningskasse, til brug i undervisningen. Den indeholder forskellige typer skind, læder og pels, med beskrivelse herom.

 

Bestil den her..

 

Fælles Mål 2009 - Sløjd

 

Faghæfte 10

Udsnit:

Træ og metal er de grundlæggende materialer, som eleverne arbejder med i sløjd, men andre materialer kan også indgå i undervisningen. Det kan være ben, horn, læder, glas, sten, ler, cement, akryl, stof, tekstiler m.m. Desuden rummer genbrugsmaterialer mange muligheder for anvendelse og kan i øvrigt bidrage til relevante diskussioner om forbrug, miljø og genbrug.

Ben og horn kan indgå i fremstilling af fx smykker, armbånde, ringe og skeer. Da horn bliver blødt ved opvarmning, er det et oplagt materiale til fremstilling af skeer. Læder, som findes i mange tykkelser og kvaliteter, kræver en del specialværktøj til forarbejdningen, men er et fint materiale til fremstilling af fx bælter og knivskeder. Glasperler kan fremstilles ved brug af almindelige gasbrændere; men ved fremstillingen af større glasarbejder kræves en ovn. Sten bearbejdet i en tromle eller på en stenslibemaskine kan bruges til fx vedhæng, ringe og brocher.